DE MENSEN ACHTER ISG EN WAT DRIJFT HEN

Gérard Roseval

Gérard (Suriname) is een enthousiaste trainer met doe energie. Eerlijk, oprecht en innemend, maar ook confronterend, direct en krachtig. Gerard is een ervaren trainer en coach en werkte voor gerenommeerde organisaties. Zijn kracht is het verbinden van mensen en middelen. Dat doet hijvooral met een lach en een kwinkslag. Maar vooral een voorbeeld van iemand die in zijn kracht staat zonder uit verbinding te gaan.

 

Domeinen: Lichaamswerk, en  innerlijke Communicatie

Domenica Ghidei

Domenica (Eritrea) is jurist en een groot denker. Zij  stelt inhoudelijke vragen aan beleid en uitvoering. Zij was  o.a. lid van de Commissie Gelijke Behandeling en het College voor de Rechten van de Mens. Zij is o.a. vicevoorzitter van de Geschillencommissie Passendonderwijs en is namens Nederland lid van De Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) van de Raad van Europa. 

Domenica´s scherpte en inhoudelijkheid maakt haar een begenadigd spreker en debater.

Domeinen: African Diaspora & Refugees en  potentieel-

ontwikkelaar voor African Leaders in Communities.

Tineke Brackel

Tineke (NL) is letterlijk en figuurlijk een 'beelddenker'. Ze werkt met mensen zoals zij beeldhoudt. Ze wil tot de essentie van de zaak komen en bijdragen aan wat verdwenen is in de tussenruimte van het debat/dialoog. Ze is ontzorger, zonder te ontmannen. Heeft veel compassie voor de mens. Ze werkt (soms te) hard om via vormen de inhoud te voorschijn te laten komen. Maar vooral datgene dat ongezien blijft een plaats te geven. Een mensenmens.

Domeinen: Systemische Dialectiek, taal  plurist en Ver-Ontzorger.

Hilbrand Westra

Hilbrand (Zuid-Korea)  zich al sinds 1993 op internationale ontwikkelingen in organisaties en individuen en heeft zijn sporen verdiend in zowel het internationale bedrijfsleven, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Hij leidt, confronteert en leert mensen tot de kern van de zaak te komen zonder oog en hart voor zijn deelnemers te verliezen. Een autonome trainer en begeleider met een enorme diepgang en kennis van zaken.

 

Domeinen: Stress & Trauma release, Effecten van verplaatsing en migratie, Organisatie & Mensontwikkeling met specifiek aandacht voor MD voor Nederlanders van kleur.