DE MENSEN ACHTER ISG EN WAT HEN DRIJFT

Gérard Roseval

Gérard (Suriname) is een enthousiaste trainer met doe energie. Eerlijk, oprecht en innemend, maar ook confronterend, direct en krachtig. Gerard is een ervaren trainer en coach en werkte voor gerenommeerde organisaties. Zijn kracht is het verbinden van mensen en middelen. Gerard is vooral een voorbeeld van iemand die in zijn kracht staat zonder uit verbinding te gaan.


Domeinen:

Lichaamswerk, en  innerlijke Communicatie en leiderschap.

 

 


Domenica Ghidei

Domenica (Eritrea) is jurist en een groot denker. Zij  stelt inhoudelijke vragen aan beleid en uitvoering. Zij was  o.a. lid van de Commissie Gelijke Behandeling en het College voor de Rechten van de Mens. Zij is o.a. namens Nederland lid van De Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) van de Raad van Europa. 

Domenica´s scherpte en inhoudelijkheid maakt haar een begenadigd spreker.


Domeinen:

African Diaspora & Refugees en  potentieel-

ontwikkelaar voor African Leaders in Communities.


Tineke Brackel

Tineke (NL) is letterlijk en figuurlijk een 'beelddenker'. Ze werkt met mensen zoals zij beeldhoudt. Ze wil tot de essentie van de zaak komen en bijdragen aan wat verdwenen is in de tussenruimte van het debat/dialoog. Ze is ontzorger, zonder te ontmannen. Heeft veel compassie voor de mens. Ze werkt (soms te) hard om via vormen de inhoud te voorschijn te laten komen. Maar vooral datgene dat ongezien blijft een plaats te geven. Een mensenmens.


Domeinen:

Systemische Dialectiek, taal  plurist en Ver-Ontzorger. Sculpting, kunstbewustzijn.

 


Hilbrand Westra

Hilbrand (Korea) is Systemisch Expert en TransCultureel Trainer & Opsteller.

Hilbrand is de grondlegger van het TransCultureel Systemisch Werk in Nederland. Hij begon daarmee in 2009 en is sindsdien nauw betrokken bij transculturele trauma vraagstukken in binnen en buitenland. en is hoofdopleider aan de School voor Systemisch Bewustzijn (SSB). Zijn hart ligt bij het creëren van bewustzijn en ontwikkeling.


Domeinen:

Transculturaliteit, Systemisch Traumawerk, Leiderschap in tijden van migratie en verplaatsing.
leiderschap van kleur zit in onze roots